Skip to main content
x

Buderus

 

 

Buderus is sinds eind 19e eeuw actief op de markt van verwarmingsinstallaties. Het merk is een onderdeel van Bosch Thermotechnik GmbH, de Thermotechnology Division van de Bosch Groep. Buderus behoort tot één van de Europese marktleiders in de verwarmingssector, maar ook op andere continenten worden Buderus-verwarmingsinstallaties verdeeld. Kiezen voor Buderus is kiezen voor hun centrale waarden: comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, waarden die ook wij, bij Van den Broeck Technics te allen tijde nastreven.

Door hun eeuwenlange ervaring, is Buderus een expert in verwarming van zowel residentiële als commerciële én industriële gebouwen. Een extra pluspunt? Buderus is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen van complete verwarmingssystemen naargelang de specifieke wensen van de klant. Dat doen ze, onder andere, door een nauwe en betrouwbare samenwerking met Belgische Buderus-installateurs, waar ook wij deel van uitmaken. Onze verwarmingsexperten volgen regelmatig trainingen en hebben toegang tot de allerlaatste informatie en documentatie omtrent verwarmingsketels en -technieken. Bovendien kunnen ze elk moment van de dag rekenen op de professionele ondersteuning van in-house experten van Buderus zelf.

Van den Broeck Technics

 

 

Meewerkende patroon

Indien noodzakelijk steken de bedrijfsleiders mee de handen uit de mouwen. Zij zijn ook persoonlijk bereikbaar binnen de firma en zijn nauw betrokken bij de uitvoering van de werken.

 

Erkende partner

Buderus

Weishaupt

Onze groei

Meer dan 30 jaar ervaring

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kan bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

Adres

Herentalsebaan 406 - Unit B5
2160 Wommelgem

Email:

info@vandenbroeck-technics.be

Telefoon:

03 384 10 36