Skip to main content
x

Weishaupt

 

 
 

Weishaupt is wereldwijd één van de marktleiders in branders, verwarmings- en condensatiesystemen, zonnesystemen, warmtepompen en gebouwbeheersystemen. Daarbij draagt het familiebedrijf, waarvan de hoofdzetel gevestigd is in Duitsland, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een optimale service hoog in het vaandel.
Via dochterondernemingen en erkende partners/installateurs over heel de wereld garandeert het gespecialiseerde merk uiterste klantentevredenheid.

De verwarmingsketels van Weishaupt kenmerken zich hoofdzakelijk door het hoge energierendement. Als erkende partner plaatsen wij jaarlijks tientallen gascondensatieketels van verschillende vermogens, ideaal voor de verwarming van woningen maar ook van scholen en appartementsgebouwen, et cetera. De stookolie-condensatieketels van Weishaupt lenen zich dan weer uitstekend voor de verwarming van één- en meergezinswoningen.

 

Van den Broeck Technics

 

 

Meewerkende patroon

Indien noodzakelijk steken de bedrijfsleiders mee de handen uit de mouwen. Zij zijn ook persoonlijk bereikbaar binnen de firma en zijn nauw betrokken bij de uitvoering van de werken.

 

Erkende partner

Buderus

Weishaupt

Onze groei

Meer dan 30 jaar ervaring

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kan bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

Adres

Herentalsebaan 406 - Unit B5
2160 Wommelgem

Email:

info@vandenbroeck-technics.be

Telefoon:

03 384 10 36