Skip to main content
x

Over ons

Een ervaren team van professionals

Door de jaren heen heeft onze zaak verschillende unieke medewerkers kunnen aanwerven en opleiden, waardoor we momenteel beschikken over een uitzonderlijk team van gemotiveerde mensen op de baan zoals installateurs verwarming en sanitair, elektriciens, onderhoudstechnici, lassers en een industrieel ingenieur. Al onze medewerkers gaan voortdurend op bijscholing en beschikken over de noodzakelijke certificaten om u performant van dienst te kunnen zijn.

In 2016 verhuisde de zaak van De Reep 23 te Schilde naar een nieuw pand op de Herentalsebaan 406 te Wommelgem. Met meer dan 30 jaar ervaring en een heleboel vakkennis is Van den Broeck Technics de geschikte partner voor diverse werken verwarming, sanitair en elektriciteit in Antwerpen! 

Onze groei

Meer dan 30 jaar ervaring

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kan bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

Heeft U vragen of wenst u meer informatie?
Contacteer ons - wij helpen U graag verder.

Onderhoud ketel

Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel, zo kan U zelf een moment uitkiezen dat voor U het beste uitkomt.