Skip to main content
x

Badkamerrenovatie

Een badkamer op maat van je leven

Je badkamer is dé plaats om te ontspannen. Lekker onderuit gezakt in een warm bad, ogen toe, je favoriete muziek op de achtergrond, ….heerlijk toch!

Maar je hebt natuurlijk niet altijd tijd voor een lang bad. Soms moet het snel gaan: een paar minuutjes onder de douche, jezelf vlug wat te fatsoeneren voor de spiegel en go!

Een groot gezin? Met een slim ingerichte badkamer loopt het ochtend- en avondritueel een stuk vlotter.

Is jouw badkamer helemaal op maat van je leven? Dat kan alleen als je tevreden bent over elk detail. Van den Broeck is de specialist voor badkamerrenovaties op maat.

Onze troeven

Één partner voor je volledige badkamerrenovatie

Bij Van den Broeck hebben we de beste specialisten voor elk aspect van je badkamer: afbraakwerken, loodgieterij, tegel- en schilderwerken, plaatsen van badkamermeubels, elektriciteitswerken, installatie van douche, bad, wastafel, toilet, tot zelfs de verluchting en ventilatie. Zo hoef je niet op zoek naar verschillende aannemers.

Maak een afspraak voor een volledige badkamerrenovatie

Topkwaliteit en topgarantie

Alleen het beste is goed genoeg voor je badkamer. Kwaliteit is ons handelsmerk, zowel op vlak van materialen als uitvoering. Het is het resultaat van onze jarenlange expertise. Daarom geven wij garantie op de waterdichtheid en de uitgevoerde werken. Zo kan je in alle rust nog jarenlang genieten van je nieuwe badkamer.

Persoonlijke service

De renovatie van je badkamer beschouwen wij als ons gezamenlijk project. Jij maakt de keuzes en wij staan je bij met professioneel en creatief advies en zorgen voor de uitvoering. Samen met jou bezoeken we één of meerdere van onze leveranciers waar je zelf je favoriete tegels en sanitaire installaties kiest.

Afspraak = afspraak

Heb jij een hekel aan aannemers die altijd te laat zijn? Wij ook! Daarom houden wij ons strikt aan onze afspraken. Samen met jou maken we een planning voor de renovatie van je badkamer op. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een vlot en snel verloop van de werkzaamheden. En botsen we toch op onvoorziene vertragingen, dan informeren we je meteen. Zo weet je perfect wat je mag verwachten.

Snelle afspraak en duidelijk offerte

Heb je beslist dat je een nieuwe badkamer wil? Contacteer ons en we maken snel een afspraak ter plaatse. Wij luisteren naar je noden en wensen, wegen deze af tegen de praktische haalbaarheid en doen de nodige suggesties. Vervolgens bezorgen we je een duidelijke en geheel vrijblijvende offerte op basis van onze afspraken.

Vraag je persoonlijke offerte

 

 

Contacteer ons

Heeft U vragen of wenst u meer informatie?
Contacteer ons - wij helpen U graag verder.

Onderhoud ketel

Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel, zo kan U zelf een moment uitkiezen dat voor U het beste uitkomt.

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw centrale verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie!