Skip to main content
x

Elektriciteit

Plaatsen, renoveren en herstellingswerken

Uw elektrische installatie laat u best over aan een vakman. Voor het plaatsen, leggen of renoveren van uw elektriciteit bent u bij Van den Broeck Technics aan het juiste adres. Ook kleine herstellingswerken zijn voor ons geen probleem.

Bovendien staan wij met plezier in voor de elektrische keuring van uw installatie. Deze keuring wordt verplicht om de 25 jaar of bij de verkoop van uw woning (gebouwd voor 1981) uitgevoerd. Zo bent u zeker bij het kopen of verkopen van een woning dat de elektrische installatie in orde is en dat u een positief keuringsverlag kunt verwachten. Als na de werken de elektrische installatie aan de A.R.E.I.-reglementering voldoet, voorzien we u ook van een elektrisch dossier.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende elektriciteitswerken die we voor u kunnen uitvoeren.

Contacteer ons

Heeft U vragen of wenst u meer informatie?
Contacteer ons - wij helpen U graag verder.

Onderhoud ketel

Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel, zo kan U zelf een moment uitkiezen dat voor U het beste uitkomt.

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw centrale verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie!