Skip to main content
x

Sanitair

Vernieuwen, herstellen en renovaties

Dient uw sanitair vernieuwd of hersteld te worden? Doe dan een beroep op Van den Broeck Technics. Wij staan tot uw beschikking voor onder meer het plaatsen en herstellen van sanitaire installaties, septische putten, rioleringsbuizen en het machinaal ontstoppen van afvoeren.

U kunt ons ook inschakelen voor badkamerrenovaties. Droomt u al langer van die ideale badkamer met een inloopdouche of groot ligbad? Wilt u wastafels plaatsen die bij uw badkamer passen? Geen probleem, wij nemen de gedeeltelijke of volledige renovatie van uw badkamer voor onze rekening. Zo kunt u ons inschakelen voor het uitbreken van uw badkamer, het plaatsen van valse wanden en plafonds, bezetten en betegelen.

Tijdens de sanitaire werken meteen de elektriciteit aanleggen of verwarming plaatsen? Geen probleem, bij ons kunt u terecht met uw totaalproject van A tot Z. Laat uw sanitaire werken in de omgeving van Schilde, Wommelgem en Antwerpen over aan sanitair installateur Van den Broeck.

Contacteer ons

Heeft U vragen of wenst u meer informatie?
Contacteer ons - wij helpen U graag verder.

Onderhoud ketel

Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel, zo kan U zelf een moment uitkiezen dat voor U het beste uitkomt.

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw centrale verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie!