Skip to main content
x

Camera-inspectie

Rioolcamera

Onze rioolcamera bereikt de moeilijkste plaatsen en spoort de oorzaak van uw hinder onmiddellijk op!

Heeft u een probleem in uw afvoerleidingen, maar weet u niet precies waar de oorzaak zich bevindt? Of wilt u meer inzicht in het verloop van uw rioleringen?

Dan biedt Van den Broeck Technics de ideale service waarbij we alle afvoerleidingen van binnenuit met een rioolcamera kunnen inspecteren zonder er moet gebroken worden. U kan op het beeldscherm perfect mee volgen waar het probleem zich situeert en u krijgt een perfect inzicht in de staat van uw rioleringssysteem.

Indien ontstoppen onvoldoende garantie biedt op termijn, kan er geopteerd worden om plaatselijk een grondige herstelling uit te voeren. Om het breekwerk tot een minimum te beperken maken wij vervolgens gebruik van een localisator. Dit toestel kan het traject van uw afvoerleidingen bovengronds volgen tot aan het probleem.

Samengevat, door gebruik te maken van deze innovatieve systemen brengen wij elk probleem tot een goed einde!

Contacteer ons

Heeft U vragen of wenst u meer informatie?
Contacteer ons - wij helpen U graag verder.

Onderhoud ketel

Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel, zo kan U zelf een moment uitkiezen dat voor U het beste uitkomt.

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw centrale verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie!