Skip to main content
x

Renovatie stookplaats

Verwarmingstoepassingen in grotere woningen en appartementsgebouwen

Van den Broeck Technics is sinds jaren de geschikte partner voor verwarmingstoepassingen in grotere woningen en appartementsgebouwen.

Een collectieve verwarmingsinstallatie eist een bepaalde expertise die slechts kan worden opgebouwd uit jarenlange ervaring. Onze techniekers komen dagelijks in contact met grote centrale verwarmingsinstallaties waardoor we doelgericht alle problemen aanpakken die zich in een stookplaats kunnen voordoen.

Dient uw stookplaats een grondige onderhoudsbeurt te krijgen of wenst u de vernieuwing ervan te overwegen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bij de renovatie van een stookplaats komen veel technieken bij elkaar die perfect op elkaar dienen afgestemd te zijn. Niet enkel installatie van nieuwe verwarmingsketels, maar ook het aanpassen van leidingwerk door middel van lassen en bekabeling van regelapparatuur behoren tot onze diensten.

Na de installatie kunnen wij voor u ook de jarenlange service en onderhoud aanbieden.

Contacteer ons

Heeft U vragen of wenst u meer informatie?
Contacteer ons - wij helpen U graag verder.

Onderhoud ketel

Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel, zo kan U zelf een moment uitkiezen dat voor U het beste uitkomt.

Wat we doen

Werken uitvoeren van A - Z

Waarom zou u op zoek gaan naar verschillende vakmannen als u uw centrale verwarming, sanitair én elektriciteit aan ons kunt overlaten? Wij beschikken over de nodige expertise om alle werken, inclusief grote werken in appartementsgebouwen, tot een goed einde te brengen. U kunt bij ons terecht voor werken van a tot z. Neem contact met ons op voor meer informatie!